Pri vytáčaní medu je mnohokrát nutné med zbaviť nečistôt, ako bude stáčaný do pohárov. K tomuto účelu slúžia včelárske cedidlá, ktoré pasujú na nádoby určené pod medomet. Vďaka týmto včelárskym potrebám je med čištený takmer hneď, akonáhle je odstredivou silou medometu vytlačený z buniek.
Veľký nerezový cedník z kvalitnej nerezovej zliatiny s dvojitou sieťkou pre dokonalé scedenie medu. Priemer cedníku Classic je 24 cm, nastaviteľný pre nasadenie na ľubovoľnú nádobu...
Pred mlátením musí byť chlieb pripravený: dobre očistený od medu, plást je rozbitý pozdĺž drôtov s pásmi širokými 85 mm a potom sa surovina zmrazí v mrazničke pri teplote -20 ° - 22 ° C. Trvanie zmrazenia asi 16 hodín. Pri použití bez separátoru sa kultová zmes zmontuje do samostatného sita z nehrdzavejúcej ocele a ručne sa preoseje. Jemný vosk, ako aj jemnejšie kúsky rozpadnutého chleba, preniká cez otvory v rýme, vo vnútri zostáva veľký chlieb.
Hustomer na meranie obsahu vody v mede (15 - 23%) slúži na zmeranie obsahu vody v tekutom mede v percentách. Čím je obsah vody v mede menší, tým je med hustejší a opačne.
Stáčacia nemecká nerezová nádoba Swiss Biene na 35 kg medu s nerezovým výpustom a nerezovým tesniacim vekom. Kvalitná stáčacia nádoba, ktorá má objem 35 kg medu. Je vyrobená z potravinárskeho nerezu.
Pri vytáčaní medu je mnohokrát nutné med zbaviť nečistôt, ako bude stáčaný do pohárov. K tomuto účelu slúžia včelárske cedidlá, ktoré pasujú na nádoby určené pod medomet. Vďaka týmto včelárskym potrebám je med čištený takmer hneď, akonáhle je odstredivou silou medometu vytlačený z buniek.
Pri vytáčaní medu je mnohokrát nutné med zbaviť nečistôt, ako bude stáčaný do pohárov. K tomuto účelu slúžia včelárske cedidlá, ktoré pasujú na nádoby určené pod medomet. Vďaka týmto včelárskym potrebám je med čištený takmer hneď, akonáhle je odstredivou silou medometu vytlačený z buniek.
Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zabezpečili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky