Zariadenie na výrobu včelieho chleba,PREMIUM
- Write a review
Pred mlátením musí byť chlieb pripravený: dobre očistený od medu, plást je rozbitý pozdĺž drôtov s pásmi širokými 85 mm a potom sa surovina zmrazí v mrazničke pri teplote -20 ° - 22 ° C. Trvanie zmrazenia asi 16 hodín. Pri použití bez separátoru sa kultová zmes zmontuje do samostatného sita z nehrdzavejúcej ocele a ručne sa preoseje. Jemný vosk, ako aj jemnejšie kúsky rozpadnutého chleba, preniká cez otvory v rýme, vo vnútri zostáva veľký chlieb.
Zariadenie na výrobu včelieho chleba Premium Line je pre včelárov, ktorí ním majú možnosť získávať fermentovaný peľ. Pri použití tohto zariadenia sa zamrazané pláty rozdrvia a peľ je oddelený od vosku. Granule fermentovaného peľu si zachovajú svoj pôvodný tvar.
Charakteristika:
- Výkon: až 20 kg / h
- Šírka surového plátu: 85 mm
- Príkon: 250W / 230V
- Rozmery: 230 x 300 x 315 mm
- Orientačná hmotnosť: 7,200 kg