Med + peľ, čučoriedka 250 g
search
  • Med + peľ, čučoriedka 250 g

Med + peľ, čučoriedka 250 g

8,10 €
S DPH 48 hodin

Med s peľom a čučoriedkou je silný antioxidačný pomocník pre vaše telo. Obzvlášť užitočný je pre ľudí s kardiovaskulárnymi problémami, vysokým krvným tlakom, problémami s trávením a pečeňou.

Množstvo
Posledné kusy v sklade

  Bezpečný a komfortný spôsob platby

  Tovar na sklade odosielame do 24 hodín

  Tovar môžete bez udania dôvodu vrátiť do 14 dní

Čučoriedky majú mimoriadne vysoký obsah karoténov, vlákniny, vitamínu C a vápnika. Sú výborným prostriedkom proti hnačkám a črevným poruchám, zvyšujú vylučovanie moču a pomáhajú pri zápale močového mechúra, znižujú hladinu cholesterolu a krvných tukov, pôsobia preventívne proti infekciám, posilňujú imunitný systém, zrak, pomáhajú pri chudnutí, majú antibakteriálne účinky.

Včelí peľ je najväčší antioxidant, ktorý sa nachádza v prírode. Obsahuje nielen prírodné antibiotiká, ale aj esenciálne aminokyseliny, minerály, zdravé tuky, vitamíny a proteíny. Tento unikátny koktail živín je vynikajúci pre všetkých aktívnych ľudí, pretože dodáva energiu, reguluje hladinu cukru v krvi a pomáha pri zvýšenej fyzickej a psychickej námahe.

Včelí med sa rýchlo vstrebáva a slúži ako nosič výživných látok k potrebným orgánom.

Pre koho je med+ peľ a čučoriedka vhodný?

Ľudia s kardiovaskulárnymi problémami a s vysokým krvným tlakom

Pacienti, ktorých trápi zlé trávenie

Ľudia s problémami s pečeňou

Všetci, ktorí chcú dodať svojmu telu antioxidačnú „bombu“.

Skladovanie

Med+ peľ s extraktom čučoriedky odporúčame skladovať na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote do 26 C°. Chrániť pred slnečným žiarením. Spotrebovať do 3 mesiacov od otvorenia včelieho produktu.

2199
2 Položky
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.