Včelí med medovicový, 250 g
search
  • Včelí med medovicový, 250 g

Včelí med medovicový, 250 g

6,10 €
S DPH 48 hodin

Čistý med.

Slovenský med, 250 g, potravina.

Množstvo
Posledné kusy v sklade

  Bezpečný a komfortný spôsob platby

  Tovar na sklade odosielame do 24 hodín

  Tovar môžete bez udania dôvodu vrátiť do 14 dní

Zloženie výrobku:100 % čistý med.

Popis (komu výrobok odporúčame):Med pochádza z rôznych kvetov horských a nížinných lúk z oblastí Slovenska. V jeho zložení je nektár rôznych kvetov rastlín a ovocných stromov. Patrí k najrozšírenejším medom. Vyznačuje sa lahodnou chuťou, príjemnou arómou a farba môže kolísať od bledej až po bledo hnedú. Je vhodný na všestranné použitie v domácnosti, od priameho konzumu až po varenie a pečenie, nezabudnite na to, že vysoká teplota znižuje účinné látky medu. Odporúčame zohrievať do 40 stupňov.

Spôsob užívania (dávkovanie výrobku):Do čaju, alebo len tak na lyžičku.

Upozornenie:Ak ešte so včelími produktmi nemáte skúsenosti a obávate sa alergickej reakcie, tu je jednoduchý test znášanlivosti:
Aplikujte niekoľko kvapiek vodného, alkoholového alebo olejového extraktu propolisu na zápästie (platí pre všetky tekuté výrobky). Ak v priebehu nasledujúcich 24 hodín nespozorujete na tomto mieste žiadnu reakciu (opuch, svrbenie, začervenanie),môžete pokojne výrobok v akejkoľvek forme užívať (platí aj pre včeliu kozmetiku). Pri medoch, tabletách, peli a perge si nechajte 1 rozpustiť v ústach. Ak do 24 hodín nezaznamenáte žiadnu nepriaznivú reakciu, nemáte alergiu.

Informácie o tomto produkte vychádzajú z literatúry, domácich a zahraničných vedeckých štúdií a tiež zo skúseností našich zákazníkov. Suroviny pochádzajú z overených zdrojov.

Včelie produkty sú silnými antioxidantmi a prispievajú k výraznej očiste organizmu (tzv. detoxu),ktorá sa môže prejaviť oparom, vyrážkami, preháňaním na toaletu či inými bežnými prejavmi pri detoxe. Aby ste zmiernili tieto príznaky, odporúčame počas konzumácie produktu prijímať zvýšené množstvo tekutín. 

Priaznivé  účinky včelích produktov sa bežne dostavia po cca 2-týždňovom pravidelnom užívaní.  Výživové doplnky a všetky ostatné včelie produkty sa nesmú používať ako náhrada (rozmanitej) pestrej a vyváženej stravy a sú súčasťou zdravého životného štýlu. Ustanovená odporúčaná denná dávka včelích produktov sa nesmie presiahnuť. Uskladňovať výrobky mimo dosahu malých detí. Nevhodné pri alergii na niektorú zo zložiek včelieho produktu. 

2191
1 ks
Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.